Eindverslag ontwikkelkader participatie online

Voor de zomervakantie waren er 3 momenten om mee te denken over het ontwikkelkader: een document van de gemeente waar kaders en bouwregels worden gesteld voor de nieuwbouw van Te Werve Oost. Nu is het eindverslag daarvan klaar.

Dat meedenken kon op 3 momenten: tijdens de klankbordgroep dat plaatsvond in een kleiner groepje bij Rijswijk Wonen. Met de wijkwandeling, waar samen met de architect de wijk werd bekeken. En bij de inloopbijeenkomst bij Park de Driesprong. Hier stond de gemeente, Rijswijk Wonen en Synchroon bij verschillende panelen met de inhoud van het concept ontwikkelkader.

Van deze 3 participatie momenten is een eindverslag gemaakt wat nu hier op de website te lezen is. In het participatieverslag staan de ideeën, vragen en opmerkingen van bewoners en omwonenden uitgebreid beschreven. Lees hier het verslag.

Na de zomer is dit verwerkt in een definitief ontwikkelkader. Deze is naar de gemeenteraad gestuurd ter beoordeling. Op 5 oktober is mogelijkheid tot inspreken in Forum Stad. Dan wordt het ontwikkelkader behandeld in de gemeenteraad vergadering.

Dit participatieproces is begeleid door De Wijde Blik in opdracht van Rijswijk Wonen, Synchroon en de gemeente Rijswijk.


Geplaatst op: 26 september 2023

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Aanmelden kan via tewerve@rijswijkwonen.nl.

Interesse?

Interesse om in het vernieuwde Te Werve Oost te wonen? Schrijf u hier in als geïnteresseerde. 

Samen aan de slag om van Te Werve een nog fijnere wijk te maken.

Privacyverklaring