De projectcommissie

De projectcommissie bestaat uit acht mensen uit de wijk. Zij praten namens de bewoners met Rijswijk Wonen. Bijvoorbeeld over de afspraken die we maken voor mensen die in een woning wonen die gesloopt gaat worden. De commissie zal actief zijn zo lang als het hele project duurt. Omdat dit best lang zal zijn, kunnen leden tussendoor hun taak overdragen aan nieuwe leden.

De leden zijn niet gekozen, maar hebben zich vrijwillig gemeld na een oproep aan alle bewoners in het vernieuwingsgebied om deel te nemen.

Vlnr: Emy Burggraaf (Karel Doormanlaan, vice-voorzitter), Simone Bes (Vannimwegen), Rika van der Leur (Karel Doormanlaan), Roel van Til (Van Vollenhovenlaan, voorzitter), Melanie van Raam (Generaal Beerenschotlaan, tweede secretaris), Hennie van der Steen (Pater van Lithstraat), Robert Boersma (Karel Doormanlaan) en Kim Huisman (Idenburglaan, secretaris). Niet op de foto: Inge van der Veen (Karel Doormanlaan).

Hulp en advies

De commissie heeft ervoor gekozen om zich professioneel te laten bijstaan door Simone Bes van Vannimwegen. 

Rol voor de bewoners die blijven

Op dit moment bestaat de commissie alleen uit mensen uit woningen die gesloopt gaan worden. Of er een aparte commissie komt voor de bewoners van de woningen die blijven staan, of dat zij onderdeel worden van deze commissie, is nog niet helder. In een vervolggesprek met deze bewoners komt dit aan de orde.

Vragen aan de projectcommissie?

Voor vragen kunt u de commissie bereiken via het mailadres tewerveoost@gmail.com. Voorzitter en eerste aanspreekpersoon voor Rijswijk Wonen is Roel van Til.

Vragen aan Rijswijk Wonen?

Neem dan contact op met Joost Slager (sociaal projectleider), via projectleider@rijswijkwonen.nl of bel met: (070) 33 64 200.

Interesse?

Interesse om in het vernieuwde Te Werve Oost te wonen? Schrijf u hier in als geïnteresseerde. 

Samen aan de slag om van Te Werve een nog fijnere wijk te maken.

Privacyverklaring