Energieke eerste buurtactiviteit – 22 februari

Een bruisend buurtleven! Niet alleen is een bruisend buurtleven belangrijk voor ons als de vernieuwing van Te Werve Oost klaar is, maar ook in de ’tussentijd’. In Te Werve Oost is momenteel veel te doen om de sloop-nieuwbouw: verhuizingen, hoe ziet de toekomstige wijk eruit en wat voor woningen komen ervoor terug. Dit gaat allemaal over de toekomst, maar wat gebeurt er in de buurt tot die tijd? Daarom organiseerde Stipo een zogenaamde ‘placemaking’ activiteit afgelopen 22 februari: een gezellige middag voor heel de buurt vol lekkers, sport & spel en groen doen.

Meer dan 60 kinderen en 30 bewoners kwamen op de groene middag af en hebben genoten van de gezelligheid.  Er was een workshop plantenpotten versieren voor jong en oud. Daarnaast zorgde Haaglanden Beweegt voor energieke balspelletjes. Samen met de heerlijke hapjes, gemaakt door buurtbewoners, zorgde dat voor leuke gesprekken tussen buren. Een echt buurtfeestje dus!

Wilt u volgende keer deze activiteit niet missen, heeft u ideeën voor een volgende activiteiten of zou u zelf iets willen organiseren (met onze hulp)? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter.

Informatie buurtactiviteit

Stipo organiseerde dit namens Rijswijk Wonen en Synchroon, in samenwerking met de Gemeente Rijswijk en Welzijn Rijswijk. Haaglanden Beweegt de spelletjes en Steenbreek Rijswijk voor het versieren van de plantenpotjes inclusief zaadjes voor een bloemrijk Te Werve Oost.


Geplaatst op: 15 maart 2023

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Aanmelden kan via tewerve@rijswijkwonen.nl.

Interesse?

Interesse om in het vernieuwde Te Werve Oost te wonen? Schrijf u hier in als geïnteresseerde. 

Samen aan de slag om van Te Werve een nog fijnere wijk te maken.

Privacyverklaring