Verhuisvergoeding per 1 juli 2022

Goed nieuws: voor iedereen die na 1 juli van dit jaar gaat verhuizen, is een verhuiskostenvergoeding beschikbaar. Tijdens de bijeenkomsten hebben we deze wens vaak gehoord. We zijn blij om te kunnen melden dat we aan deze wens tegemoet kunnen komen. De verhuiskostenvergoeding is € 6.505,-.

We betalen in twee delen
Het eerste deel van € 4.000,- krijgt u nadat u de huur bij ons heeft opgezegd. Het tweede deel van € 2.505 ontvangt u nadat de woning is opgeleverd. Als u een betalingsachterstand heeft, gaan we eerst verrekenen. Ook als bij de oplevering niet alles volgens afspraak is achtergelaten, halen wij de kosten die wij moeten maken, van de verhuisvergoeding af.

Het sociaal plan geldt nog niet
Omdat er nog geen geldig sociaal plan is, kunt u nog geen gebruik maken van de rechten die in het sociaal plan worden afgesproken. Met het uitbetalen van de verhuiskostenvergoeding maken we daarop dus een uitzondering. We zijn op dit moment nog niet verplicht om een verhuiskostenvergoeding uit te betalen, maar we doen dit dus wel.

Vragen?
Vragen over de verhuiskostenvergoeding en overige vragen over de sloopplannen kunt u stellen aan de sociaal projectleider via projectleider@rijswijkwonen.nl


Geplaatst op: 21 juli 2022

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Aanmelden kan via tewerve@rijswijkwonen.nl.

Interesse?

Interesse om in het vernieuwde Te Werve Oost te wonen? Schrijf u hier in als geïnteresseerde. 

Samen aan de slag om van Te Werve een nog fijnere wijk te maken.

Privacyverklaring