Soep op de Stoep voor Wijkcentrum Te Werve

Op 27 december van 15.00-17.00 uur was  ‘Soep op de Stoep’ voor het wijkcentrum Te Werve aan de M.D. Fockstraat 4. Drie bewoners hadden, met een soeppakket van Welzijn Rijswijk, twee heerlijke soepen gemaakt voor de buurt. Het soeppakket bestond uit verse groenten en allerlei ingrediënten. Om 12 uur waren de bewoners al actief en zijn ze samen gestart om gezellig de soep voor te bereiden in de keuken van de ontmoetingsruimte in het Wijkcentrum. De samenwerking tussen deze bewoners is voor herhaling vatbaar. Ze kenden elkaar nog niet zo goed maar door het koken ontstond een mooie band. Éen van de bewoners had haar zoontje meegenomen. Kinderen voelen zich ook thuis in het wijkcentrum.

Onder de prachtige tent met heater kwamen ongeveer 60 bewoners samen die elkaar soms voor het eerst zagen en zo met elkaar kennis hebben gemaakt. Deze bewoners hebben ook weer kennisgemaakt met de al actieve bewoners in het Wijkcentrum en met Errol Zeefuik en Karin van Frankenhuyzen van Welzijn Rijswijk. Alles was door bewoners mooi aangekleed met statafels, placemats en mooie ‘soep op de stoep’ bekers. Warme chocomelk was ook beschikbaar.

Twee bewoners uit de drie Hofdames hadden aangeboden op te treden. Zij speelden de mooiste muziek. Wat een geweldige sfeer! Het optreden viel in goede aarde. Alle bezoekers kregen na afloop een zakje oliebollen mee met een leuke nieuwjaarswens. De wijkagent Tino Smit was tijdens deze gezellige middag aanwezig en bewoners hebben hem ook vragen gesteld over de wijk. Alle aanwezigen hebben genoten van deze leuke middag.


Geplaatst op: 27 december 2023

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Aanmelden kan via tewerve@rijswijkwonen.nl.

Interesse?

Interesse om in het vernieuwde Te Werve Oost te wonen? Schrijf u hier in als geïnteresseerde. 

Samen aan de slag om van Te Werve een nog fijnere wijk te maken.

Privacyverklaring