Bewonersbijeenkomsten goed bezocht

Op 9, 11  en 20 mei zijn er vijf informatiebijeenkomsten gehouden over de plannen voor sloop en nieuwbouw in Te Werve Oost. Rijswijk Wonen gaf uitleg over het waarom van de plannen, in welk stadium ze verkeren en wat dit allemaal betekent voor de bewoners van het vernieuwingsgebied.

De bijeenkomsten zijn goed bezocht. Naar schatting was zo’n 40% van de huurders aanwezig, verspreid over drie momenten. Het vierde moment was voor omwonenden.

De bijeenkomsten waren vooral bedoeld om vragen te kunnen stellen en het gesprek met elkaar op te starten. En, het belangrijkste: om duidelijk te maken dat er voor iedereen vervangende woonruimte gevonden zal worden. Hoe dan ook. Of, zoals directeur-bestuurder Rob van den Broeke het verwoordt: wij laten u niet los!

Er werden volop kritische vragen gesteld. De meeste zijn ter plekke beantwoord, of krijgen een plaats in de persoonlijke gesprekken met huurders die na de zomer worden opgestart. Sommige vragen konden (nog) niet beantwoord worden omdat de plannen daarvoor in een te vroeg stadium verkeren. Maar het zal zeker niet bij deze eerste serie bijeenkomsten blijven. Daarover wordt u uiteraard geïnformeerd.

Mensen die hun vraag op een kaartje hebben ingeleverd, krijgen allemaal persoonlijk bericht. Bovendien worden de belangrijkste vragen verwerkt op de pagina veelgestelde vragen op deze website.

 


Geplaatst op: 23 mei 2022

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Aanmelden kan via tewerve@rijswijkwonen.nl.

Interesse?

Interesse om in het vernieuwde Te Werve Oost te wonen? Schrijf u hier in als geïnteresseerde. 

Samen aan de slag om van Te Werve een nog fijnere wijk te maken.

Privacyverklaring