Geslaagde tweede opruimdag

Ondanks het wisselende lente weer zat de stemming er bij iedereen goed in. Het fijn om met elkaar tijd door te brengen in een straat vol bloeiende bomen. De Opruimdag is een goede gelegenheid om je huis op te ruimen en om daarnaast met je buren te praten over de ontwikkelingen in de buurt. We hebben de eerste succesvolle opruimdag in oktober gehouden en deze nu herhaald in maart.

Zaterdagmiddag verzamelden de bewoners van de omliggende huizen tussen de portieken aan de Professor Snouck Hurgronjestraat. Ondanks de regen en hagel was er een gezellige sfeer. Samen hebben we drie containers gevuld met allerlei overbodige spullen. Ook hebben we twee kleine vrachtwagens volgeladen met spullen voor het kringloopcentrum, de MartiniFabriek, waar ze een tweede leven kunnen krijgen.

De sfeer was erg gezellig toen iedereen onder één dak stond en de warme broodjes die ze kregen voor het brengen van hun spullen naar de containers. Daar heeft de regen een handje bij geholpen.

Ook kinderen droegen hun steentje bij! Met de zwerfvuilopruimactie, georganiseerd door Welzijn Rijswijk, hebben ze de straten schoon gemaakt. Daarna hebben ze hun favoriete plekken in Te Werve getekend. De volwassenen waren ondertussen druk in gesprek over het laatste nieuws en aankomende ontwikkelingen in de buurt.

De Opruimdag bleek al twee keer populair, dus hij komt terug, blijf op de hoogte! Heb je andere ideeën voor activiteiten in de wijk? Stuur een mail naar info@wonenintewerve.nl of kom langs bij Wijkcentrum Te Werve. Houd deze website in de gaten voor andere activiteiten in de wijk. We zien u graag de volgende keer!


Geplaatst op: 4 april 2024

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Aanmelden kan via tewerve@rijswijkwonen.nl.

Interesse?

Interesse om in het vernieuwde Te Werve Oost te wonen? Schrijf u hier in als geïnteresseerde. 

Samen aan de slag om van Te Werve een nog fijnere wijk te maken.

Privacyverklaring