14 juni: Buitenspeeldag met Speeltuin de Eekhoorn en Lief & Leed

Woensdag 14 juni is de Buitenspeeldag. Daarom organiseert Speeltuin de Eekhoorn samen met de dames van Lief & Leed allerlei leuke activiteiten, inclusief de onthulling van de nieuwe buurtbieb. Dit vindt plaats bij de Idenburglaan 58 tussen 13:00 en 17:00. Komt u ook om een boek uit te wisselen of lekker buiten te spelen?

Wilt u volgende activiteiten niet missen, heeft u ideeën voor volgende activiteiten of zou u zelf iets willen organiseren (met onze hulp)? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter.

Informatie buurtactiviteit

Waarom organiseren we deze zogenaamde placemaking activiteiten? Niet alleen is een bruisend buurtleven een belangrijk doel voor ná de vernieuwing van Te Werve Oost, maar ook in de ’tussentijd’. In Te Werve Oost is momenteel veel te doen om de sloop-nieuwbouw: verhuizingen en (mee denken met) plannen maken over hoe de toekomstige wijk eruit komt te zien. Dat gaat allemaal over de toekomst, maar ook in de tussentijd willen we het gezellig maken.

Stipo organiseert namens corporatie Rijswijk Wonen en projectontwikkelaar Synchroon, in samenwerking met de Gemeente Rijswijk en Welzijn Rijswijk steeds diverse activiteiten.


Geplaatst op: 12 juni 2023

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Aanmelden kan via tewerve@rijswijkwonen.nl.

Interesse?

Interesse om in het vernieuwde Te Werve Oost te wonen? Schrijf u hier in als geïnteresseerde. 

Samen aan de slag om van Te Werve een nog fijnere wijk te maken.

Privacyverklaring